Philips onderdelen en accessoires, PartsNL (2024)

Philips onderdelen

Door je apparaat te repareren met nieuwe Philips onderdelen, zorg je ervoor dat je nog geen grote investering hoeft te doen in een geheel nieuw apparaat. Dat is natuurlijk niet alleen heel fijn voor je portemonnee, maar zeker ook voor het milieu! Geef dus nog geen honderden euro’s uit aan nieuwe machines, maar vervang zelf de kapotte onderdelen en verleng de levensduur van je Philips stofzuiger, keukenmachine of airfryer.

Over Philips

Het toonaangevende elektronicabedrijf Philips werd door Gerard Philips en zijn vader Frederik opgericht in 1891, in Eindhoven. In eerste instantie begon het bedrijf als een gloeilampenfabriek. Philips boekte zo’n succes met het nostalgische peertje, dat het bedrijf in staat was uit te breiden naar andere productietakken. In de jaren ’30 groeide Philips uit tot één van de grootste bedrijven van Nederland.

Philips focust zich voornamelijk op verlichting, gezondheidszorg en persoonlijke verzorgingsproducten. Daarnaast verkoopt de technologiegigant alles wat met kleine huishoudelijke apparaten te maken heeft, van koffieapparaten (de bekende Senseo), tot stofzuigers en scheerapparaten. Ook in witgoed is Philips vertegenwoordigd: van wasmachines, koelkasten en magnetrons tot vaatwassers. Heb je Philips onderdelen nodig? Dan ben je bij PartsNL aan het juiste adres.

Vind nieuwe Philips onderdelen voor jouw apparaat

Hoewel de producten van Philips op technologisch gebied het neusje van de zalm zijn, kan er natuurlijk altijd wat kapotgaan. In dat geval vind je ruim duizend Philips onderdelen in de webshop van PartsNL, waarmee je zelf je geliefde apparaat een tweede leven geeft. Scheert je Philips scheerapparaat steeds minder glad en duurt het scheren steeds langer? Met de Philips scheerkoppen van PartsNL heb je snel weer een gladde huid. Afhankelijk van de mate van gebruik slijten de scheerhoofden van je droogscheerder geleidelijk. Gemiddeld moeten de scheerkoppen één keer in de twee jaar vervangen worden, of eerder wanneer je merkt dat de scheerprestaties afnemen. Vervang je ze niet op tijd, dan worden de mesjes bot en krijg je niet meer het gewenste resultaat. Natuurlijk helpen we je ook graag aan messenblokken en opzetkammen voor je tondeuse, bijvoorbeeld wanneer de mesjes bot zijn geworden of er een stukje kunststof van de opzetkam is afgebroken.

Bereid je graag snacks of gezonde gerechten met de Philips Airfryer, omdat je dit een prettig alternatief vindt voor de frituurpan? Koop bij PartsNL dan een nieuw rooster, een mandje of een bakschaal als je deze nodig hebt. Bij het klaarmaken van de ingrediënten voor je gerecht, gebruik je misschien wel een keukenmachine. De verschillende onderdelen en opzetstukken kunnen na verloop van tijd slijten of kwijtraken. Ontzettend vervelend! Gelukkig heeft PartsNL dan voor jou een vervangende mengkom, nieuwe mesjes, deksels en nog veel meer andere accessoires. In no time sta jij weer een heerlijk gerecht klaar te maken, zonder alles handmatig te hoeven doen! Heb je thuis geen keukenmachine, maar wel een Philips staafmixer of blender die je vaak gebruikt bij het bereiden van je gerechten? Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht als je onderdelen nodig hebt voor deze handige apparaten. Een ander populair apparaat in huis is de Philips stofzuiger. Bepaalde onderdelen van de stofzuiger slijten sneller dan andere, zeker als ze veel in contact komen met vloeren en viezigheid. Of als je ze veel vasthoudt en er druk op uitoefent, zoals bij de pistoolgreep het geval is. Als de pistoolgreep van je Philips stofzuiger is afgebroken, hoef je niet meteen een nieuwe slang te kopen. Vervang de greep en je kunt weer jaren vooruit. Bij PartsNL kun je terecht voor een breed scala aan Philips stofzuigeronderdelen om de levensduur van je apparaat te verlengen. Is je stofzuigerslang gescheurd, of is je zuigmond compleet versleten? Bestel in de webshop alles wat je nodig hebt.

In je keuken staan nog veel meer apparaten waarvan je niet wil dat ze kapotgaan. Ben je groot liefhebber van koffie, of geniet je juist graag van een kopje thee? Dan kun jij niet zonder je Philips koffiemachine of je waterkoker. Is het maalwerk van je koffiezetter onbruikbaar geworden? Durf je de waterkoker momenteel niet te gebruiken vanwege een grote hoeveelheid kalkaanslag? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Bestel bij PartsNL alle kleine en grote onderdelen voor jouw koffiemachine of waterkoker, zoals slangen, buisjes, reservoirs en ontkalkers. Over ontkalkers gesproken: heb je een Philips strijkijzer met stoomfunctie? Dan zul je deze regelmatig moeten ontkalken, als je vlekken in je kleding wil voorkomen. Hoe harder het water in jouw omgeving, hoe meer je hierop moet letten. Natuurlijk is het ook van belang dat je kapotte onderdelen zo snel mogelijk vervangt. Denk aan het waterreservoir of een magneetventiel.

Philips onderdelen bestellen bij PartsNL

In onze webshop vind je tal van onderdelen voor je Philips apparatuur. Op onze site vind je tevens instructievideo’s die thuisreparatie van je apparaat nog makkelijker maken. Voer het model- en/of serienummer van je apparaat in op onze website en je krijgt direct een overzicht van alle Philips wisselstukken en accessoires die je hiervoor kunt bestellen. Heb je hulp nodig, heb je vragen over de reparatie of wil je zeker weten dat je de juiste Philips hulpstukken bestelt? Neem gerust contact op met PartsNL-serviceteam. Onze productexperts staan graag voor je klaar met advies.

Philips onderdelen en accessoires, PartsNL (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6516

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.